költöztetés százhalombatta 5

KÖLTÖZTETÉS

KÖLTÖZTETÉS 

Sokéves tapasztalattal, GARANCIÁVAL , a hét bármely napján! Igény szerint rakodókkal vagy csak sofőrrel is vállalunk költöztetést 3,5 tonnáig.

Vállaljuk költöztetési munkák részleges, vagy teljes körű végrehajtását. A költözés, a család életében az egyik legnagyobb felfordulással járó feladat. Cégünk abban segít önnek, hogy ez ne így legyen. Szakértelmünk, kollégáink többéves tapasztalata garantálja a minél gyorsabb, precíz, sérülésmentes szállítást. A költöztetés egy bizalmi szolgáltatás, senki sem enged szívesen idegeneket a lakásába, főleg a személyes ingóságai, bútorai közelébe. Költözését megszervezzük, annak minden pillanatát kézben tartjuk.  A diszkréció és a megbízhatóság alapfeltétel nálunk, ennek szellemében hajtjuk végre a magán és céges megbízásokat is.

LAKOSSÁGI és CÉGES KÖLTÖZTETÉSEK: 

Költöztetést vállalunk országosan, kiváló rakodókkal, jól felszerelt teherautókkal, garanciával. A szállítás során a kényesebb bútorokat befóliázzuk, hogy megóvjuk értékeit a szennyeződéstől és az esetleges sérülésektől. A bútorszállítás szakmai felkészültséget igényel, különösen igaz ez antik, vagy nagyméretű bútorok szállítása esetén. Nem beszélve a szűk lépcsőházakról, nehéz terepviszonyokról. Bízza munkatársainkra ezeket a nagy tűrőképességet igénylő feladatokat.

CÉGEK, IRODÁK, RAKTÁRAK KÖLTÖZTETÉSE: 

Cégek, irodák részleges, vagy teljes körű költöztetését is vállaljuk, bútorok szét- illetve összeszerelésével együtt.