TURBÓFUVAR: Fuvarozás

Megbízható munkatársaink állnak rendelkezésére a nap 24 órájában! Fuvarozás, árufuvarozás! Hívjon minket Most!

Megbízható Fuvarozás!

 

Ha megbízható, profi fuvarozót keres, akkor ne keressen tovább! Több éves fuvarozásban szerzett tapasztalat birtokában állunk szolgálatára 3,5 tonnáig, lakossági illetve céges ügyfeleknek. Kiválóan leszállított áruk sorával, számos elégedett ügyféllel a hátunk mögött.

Tehertaxi szolgáltatás: Legyen szó akár egy vagy néhány darab bútor szállításáról. Rövid határidővel, kedvező áron vállaljuk szállítását. Ha bútort, háztartási gépet vásárolna, akár áruházból, akár használtan, forduljon hozzánk bizalommal és kedvező áron házhoz szállítjuk! Bútorszállítás

Árufuvarozási tevékenységünket  folyamatos jelleggel 2017-ben kezdtük el az akkor még G4S ( később CRITERION ) Készpénzlogisztikai Kft-nél. Rendszeres  szállítási feladatot láttunk el 1-  időnként 2-3 autóval. Budapest vonzáskörzetéből  beszállítottunk, és több logisztikai központba végeztünk kiszállítást. Rugalmasan tudtunk együttműködni, új fuvarfeladatokat feltérképezni , megoldásokat találni.

KÖLTÖZTETÉS, KÖLTÖZTETŐ ITT!

Fuvarozás – Akár azonnal!

Alkalmi áruszállítás folyamatához keres egy gyors, rugalmas és kedvező árak mellett biztosított megoldást?

Csupán ritkább alkalmakkor van szüksége egy nagyobb teherautó segítségére? Akkor bátran bízza ezeket a feladatokat fuvarozó cégünkre, hiszen csapatunk akár a legtörékenyebb tárgyak fuvarozását is elvállalja!

Modern, rendszeresen karbantartott, tiszta és makulátlan állapotban lévő járműveink által bármely bútor, tárgy még akár hangszer fuvarozása sem okoz majd nekünk problémát! És teljesen biztos lehet abban, hogy értékeit minden sérülés nélkül és tisztán szállítjuk majd az Ön által megadott helyszínre!

Esetleg éppen most vásárolt új bútort vagy háztartási gépet és nem tudja megoldani ezek elszállítását?

Cégünk egyidejűleg csak az Ön megrendelését teljesíti majd, ezért sokkal kevesebb az esélye annak, hogy az áru bármilyen sérülést szenvedjen el a szállítás során!

Költöztetés Biatorbágy, Dunaharaszti, Budaörs, Budakeszi, Költöztetés 20., 21., 22., 23. kerület, Budapest, tehertaxi, fuvarozás, költöztetés árak

fuvarozás

DÍJMENTES AJÁNLATKÉRÉS!

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

Ha bármilyen kérdése van szolgáltatásainkkal kapcsolatosan, vagy csak ajánlatot szeretne kérni, itt teljesen ingyenesen feltudja tenni kérdéseit, kéréseit!