TURBÓFUVAR: TEHERTAXI SZÁZHALOMBATTA

3,5 tonnás össz. kapacitással rendelkező járművel, a legkisebb bútortól a komplett költözésig maximális precizitással dolgozunk.

Tehertaxi szolgáltatás: Rövid határidővel, kedvező áron vállaljuk szállítását. Ha háztartási gépet vásárolna, akár áruházból, akár használtan, forduljon hozzánk bizalommal és kedvező áron házhoz szállítjuk!

Hívjon minket Most!

TEHERTAXI SZÁZHALOMBATTA FELSŐFOKON!

Esetleg éppen most vásárolt új bútort vagy háztartási gépet és nem tudja megoldani ezek elszállítását? Akkor keresse bátran tehertaxi szolgáltatásunkat!

Az áruházak, ahol meg lehet vásárolni ezeket a berendezéseket a legtöbb esetben kötött időpontokban fogják majd a házhoz szállítást kivitelezni. És ha feltűnően olcsó is ez a szolgáltatás, akkor pláné érdemes körültekintőbben megválasztani, hiszen sok esetben lehet ez veszélyes!

Hiszen a szállító több helyen is meg fog állni, amely során ki és bepakolják majd a gépezeteket, ezáltal ezek a gépek sokkal könnyebben sérülést szenvedhetnek majd el. Ha csapatunk mellett dönt, akkor az Ön által kért időpontban szállítjuk majd a helyszínre az árut!

Cégünk egyidejűleg csak az Ön megrendelését teljesíti majd, ezért sokkal kevesebb az esélye annak, hogy az áru bármilyen sérülést szenvedjen el a szállítás során! 

DÍJMENTES AJÁNLATKÉRÉS!

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

Ha bármilyen kérdése van szolgáltatásainkkal kapcsolatosan, vagy csak ajánlatot szeretne kérni, itt teljesen ingyenesen feltudja tenni kérdéseit, kéréseit!

Költöztetés Érd, Vecsés, Gyál, Biatorbágy, Szigetszentmiklós Költöztetés 20., 21., 22., 23. kerület, Budapest, tehertaxi, fuvarozás, költöztetés árak