Néhány tipikus hiba, amelyet jobb ha elkerülünk ha költöztetés előtt állunk!

Mindenki arra vágyik, hogy a költöztetés Székesfehérvár folyamata gördülékenyen, problémák nélkül menjen végbe. Ennek érdekében viszont több dologra is fontos odafigyelni! Mondjuk, hogy időben készen legyünk vele és mindent elcsomagoljunk. És természetesen olyan költöztető cégre, akik megbízhatóak és nyugodt szívvel rájuk lehet bízni az értékeinket.

Ebben a bejegyzésben most pár hibát ismertetünk Önnel, amelyek bekövetkezhetnek a költözés folyamán. Azonban azt is ismertetjük, hogy hogyan tudjuk ezeket a problémákat hatékonyan megoldani!

1. hiba – Ha nem találunk megfelelő költöztető céget

Roppant stresszes tud lenni, amikor már tudjuk a költözés pontos dátumát, viszont egészen egyszerűen nem találunk olyan költöztető céget, amely szabad lenne ebben az időpontban. Ilyen esetekben vagy elhalasztjuk a költözést, és a választott költöztető céghez igazítjuk a dátumot vagy megkérjük a barátokat, rokonokat hogy segítsenek a költözködésben.

A probléma megoldása:

Ha tudjuk, hogy költözni fogunk, akkor jobb minél hamarabb tudni a biztos dátumot, és előnyös már előzetesen leegyeztetni a költöztető céggel. Legfőképpen a költöztetés Budapest során a cégek legalább egy hónappal előre be lehetnek táblázva, ezzel ajánlott számolni.

Továbbá csak olyan költöztetőt ajánlott választani, amelyik biztos referenciákkal rendelkezik. Ebből adódóan érdemes körbe kérdezni az ismerősöket, barátokat, rokonokat, hogy nekik melyik cégekkel milyen tapasztalatokkal gazdagodtak. Ugyanis a tapasztalatok során terjedő referencia a legbiztosabb garancia.

2. hiba – A sietős, nem megfelelő csomagolás költöztetés előtt

Sűrűn előforduló hiba, hogy sok ember az utolsó pillanatra hagyja a csomagolást, ebből adódóan mindent gyorsan csak bedobálnak, rendszerezés nélkül. Ez azonban később csak további feszültséghez vezet majd a kicsomagolás folyamán, amikor nem tudjuk majd, hogy mit hol találunk.

Hogyan oldjuk meg ezt a problémát?

Amint már tudjuk, hogy mikor költözünk, már akkor kezdjünk el pakolni! Még abban az esetben is, ha a pontos dátummal még nem vagyunk tisztában. Szerezzünk be dobozokat, csomagolópapírt, buborékos fóliát és újságpapírokat, majd kezdjük meg a pakolást a dekorációkkal és a nem szezonális ruháinkkal.

Lényeges, hogy a dobozokat ne az útban tároljuk, hanem egy tárolóba, garázsban vagy folyosón, ezáltal nem fog majd zavarni a későbbi pakolás folyamán sem. A pakolásnak nem szükséges minden esetben stresszesnek lennie ha ráfordítjuk a megfelelő időt.

3. hiba – Ha sok a sérülésre alkalmas tárgy költöztetés előtt

Az emberek a hétköznapok folyamán a legtöbbször észre sem veszik, hogy mennyi körülöttük a törékeny tárgy. A tévé, a képek, a tükrök, az edények, a számítógépek, a lámpák, a csillárok és néhány bútor több odafigyelést és időt igényelnek, mint mondjuk a ruhák.

Ha túl sok a sérülésre alkalmas tárgyunk, az nagymértékben megnövelheti a csomagolásra szánt időt, ezáltal ezekre minden esetben ajánlott odafigyelni.  Cégünk profi költöztető Dunaharaszti csapatára bármikor számíthat értékei biztonsága érdekében!

Hogyan oldjuk meg ezt a problémát?

Lehetőleg hamar kezdjük el összegyűjteni a sérülésre alkalmas tárgyak csomagolásához kellő eszközöket. Például erős dobozokat, egy strapabíró ragasztót, buborékos fóliát, továbbá más tömőanyagot.

A dobozra minden esetben írd rá jól látható betűkkel, mindenképpen látható helyen, hogy törékeny, ezáltal ezekre a költöztetők is nagy figyelmet szentelnek majd a pakolás folyamán. Cégünkkel a problémamentes költöztetés Dunaújváros és bútorszállítás Érd területein is garantált!